Thursday, June 25, 2009

Kesälomalta terkkuja

Pientä fiilistelyä torstain retkeltä kuvien muodossa...Kesälomaa on mennyt jo tovin, enkä oo saanu kuitattua tänne olemassaolostani mitään. Oon kyllä menny kun Duracell-pupu joka suuntaan.
Neulerintamalla väsään SpringTimeSwirliä, oon vihjeessä 5 matkalla. Taas tulee kesälomaneuleeks harmaata Merinosilkiä ja sitä neuletta tehään koko kesä näköjään... Viime vuonna tein siitä Zetorin, ja tekele oli joka paikassa mukana, sen tekeminen kesti ja kesti ja kesti.
Heppailua oon harrastanu aktiivisesti, vuokrahevosella (alla) ja tunneilla.

Suunnistuksen osalta oon käyny Jukolassa hölkkäilemässä ja ollut mukana järjestämässä yksiä pienempiä kisoja. Ostin Jukolasta uudet juoksukengät, josko vaikka tulisi käytyä enemmän lenkillä. Kuulumisia siitäkin jossain välissä ehkä tulossa...
Jyväskylässä kävin pikaisesti pyörähtämässä kaverin seurana pääsykokeissa. Oli kiva nähdä taas kaupunki, jossa vietin 6 vuotta ja käydä vähän kaupoilla siellä.
Nyt koitan keksiä, mihin suuntaan lähtisin tonne ulos, ettei menis koko päivä aurinkoa karussa täällä sisällä. Tosin, sain sen verran aurinkoa toissapäivänä, että vieläkään ei tunnu houkuttelevalta alkaa grillata hartioitaan uudestaan. 8-) Järvellä ei meinannu tulla edes rusketusrajoja, mutta heti kun kävi maalla, alkoi tapahtua.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home