Saturday, March 21, 2009

Kevätpäiväntasaus
Voih ja voih... Enpä osannut ollenkaan hahmottaa, paljonko lankaa Kevätpäiväntasausyllätyshuivi oikeasti vie. Aattelin, että kyllä se on pakko kahdesta Kamena-vyyhdistä tulla, mutta keskenhän nuo loppuvat... Seuraavaks lisään sitten varmaan liilaa ton puuttuvan kymmenisen kerrosta. Mielenkiintosen näkönen kapistus.

Nyt fiilistelen lauantaiaamua täällä kotosalla, yleensä oon tähän aikaan ollu tallilla, mutta kun eilen illalla väsytti niin kovasti, päätin jo sillon, että tänään hepat saa syödä päiväruoan ennenkun menen sinne. Viikollakin nukuin kaks kertaa päiväunet, enkä yleensä nuku päivällä kun ehkä pari kertaa vuodessa, jos sitäkään. Tai no ehkä joskus tosi rankkojen kisojen jälkeen voi tulla uni. Vähän siis väsyttää. Mutta onneks on noin valoisaa ja kohta kesä! :)

3 Comments:

At 2:39 PM, Anonymous Saara said...

Nuo kevätpäiväntasauhuivit ovat aika jännän näköisiä. Sä olet näköjään myös sellaista tekemässä! Tosi hankalaa, jos lanka uhkaa loppua.

Me käytiin tänään nauttimassa auringosta jäällä, naama sai kivasti väriä. Kevättä odotellessa!

 
At 11:12 PM, Anonymous äiti-puffa said...

Kääks. Mun lanka loppui kans kymmenisen kerrosta ennen finaalia. Ratkaisuni: kolme kerrosta oikeaa ja päättely heti 6a-vihjeen jälkeen. Mielenkiintoisen näköinen tynkäkapistus taisi tulla minullekin, kun saisi pingotettua joku kaunis päivä...
Intoa työviikkoon - enää kymmenen jäljellä, jiihaa!

 
At 10:03 AM, Anonymous katjaii ite said...

Väliaikatiedotus: Nyt huivi on tehty valmiiksi kolmella värillä. Koitan illalla ehtiä pingotushommiin.
Intoa tässä tarvitaankin, eka tunti takana ja sen aikana iski päänsärky. :(
Jee!

 

Post a Comment

<< Home