Friday, December 05, 2008

Lepopäivä

Jep. Sohvalla ollaan. Eilen alkoi nuha ja tänään olo oli todella huono. Jouduin nukkumaan tyynyn kanssa, että tukkonen nenä sai olla vähän koholla ja siitä meni niskat jumiin, aamulla oli siis messevä päänsärky. Otin lääkettä, kun M lähti töihin ja jatkoin unia. Kympin aamut on ihania! Raahauduin väkisin pitämään kaks tuntiani, koska tuntui ylivoimaselta myös lähettää tehtävät ja selostaa jollekin, mitä pitäis tehdä. Itsnäisyysjuhlan alkaessa pakkasin kamat ja poistuin rakennuksesta. Omalle sohvalle lepäämään, että olis jonkunlainen mahdollisuus olla vaikka jo huomenna kunnossa.
Harmittaa, kun tänään olis ollut sovittuna ratsastus ja pikkujoulut, mutta jätin molemmat väliin. Toi ratsastus oli aiemmin hyshys-listalla, koska en tienny, kuinka tulisin sen hepon kanssa toimeen, niin en uskaltanut siitä kirjotella. Mutta nyt kerron, että oon vuokrannut puolikkaan hepan. :) Käyn siis aika aktiivisesti tällä hetkellä talleilla. Aivan mahtavaa vastapainoa kaikelle!


POELLOET
Talvimyrskyn lomassa sain ommeltua keittiöön verhon. Just, kun viimeinen ommel oli valmis, meni sähköt ja niin sitä sitten kynttilänvalossa pääteltiin lankoja. Sen takia vasemmasta alakulmasta yks jäikin päättelemättä. :)
Kangas on ostettu Tallinnasta kesällä ja sitä on vielä aika paljon jäljellä. En vielä tiedä, mitä muuta siitä syntyy.


Näitä junasukkiakin on syntynyt. Yhdet tuollaiset väriä marjapuuro ja kahdet vaaleanpunaiset. (Novitan Woolin jämiä, puikot 3mm) Enkä mä vieläkään oikein tiedä, kenelle ne olis menossa... Mutta kunnon varastohan se olla pitää, eiks ni?

Äiti-Puffa
haastoi mut jo kuukaus sitten kertomaan outoja tapojani. Ohjeen mukaan pitäis haastaa 5 seuraavaa ihmistä, mutta koska olin näin hämäläinen, niin jätän väliin, täähän on jo vanha juttu, ja kaikki on omansa kertoneet. Oon kyllä kovasti miettiny niitä ja tässä jotain:
1. Kynät pitää olla penaalissa samoin päin. Eilen kun tunnilla laitoin kynän vahingossa väärinpäin, niin se piti korjata... Toivottavasti eturivi ei huomannnut. ;)
2. Keittiönkaappien ovet pitää olla kiinni tai en voi syödä.
3. Jos M:lta kysytään, mun outouksiin kuuluu, että leipä pitää olla oikein päin pöydällä. Mun mielestä se ei ole mitenkään outoa. Leipä kuuluu oikein päin eikä "katolleen". Tästä sitten väännetäänkin kättä harva se päivä.
4. Takit on laitettava naulakkoon kaikki samoin päin. Mä tosin haluan laittaa ne eri päin kun kukaan muu, eli etupuoli vasemmalle. Mä laitan myös henkarit aina niin, että koukku osoittaa musta poispäin ja tuntuu, että muut haluaa laittaa ne just toisinpäin.
5. Yhtäkkiä tuli mieleen tästä niistämisestä: NENÄLIINAT. Mun paperinenäliinat on aina käytetty samanlailla, tietynlaiset taitokset löytyy... Tosin en oo ainoa, nimittäin ainakin toinen sisko tekee kuulemma ihan samaa.

Nyt kun alkuun pääs, tulis mieleen paljon muitakin. Mutta jospa säästän ne seuraavaan haasteeseen. :)
Nähdään ja kuullaan taas!

Labels: , ,

4 Comments:

At 6:15 PM, Blogger Villasukka said...

Tyypillinen ope - on niin paljon helpompaa raahautua itse puoli kuolleena pitämään tunnit kuin
1. suunnitella sijaiselle (tod. näk. ainetta tuntemattomalle) tunnit
2. lähettää ne spostilla ja vastata tuleviin kysymyksiin
3. ottaa jälkeenpäin selvää mitä ne oikeasti tekivät....

 
At 6:32 PM, Blogger katjaii said...

Niinpä...

 
At 1:21 PM, Anonymous Anu said...

Oon ihan samis tuon neloskohdan kanssa! Just niinhän ne hengarit kuuluu laittaa! ;)

 
At 9:16 AM, Anonymous MarjutJ said...

Paranemisia! Ja henkarien koukut pitää olla itsestä poispäin:)

 

Post a Comment

<< Home