Sunday, September 14, 2008

Muokkailuja

Oon viettänyt aikaa tänään rauhallisissa merkeissä... Eilen illalla oli synttärikemut ja univelkaa on aika paljon! :D! Heräsin taas seiskalta, niinkun eilenkin, vaikka tarkotus oli nukkua. Veikkaanpa, että huomenaamulla herääminen on todella tuskasta kun on joku aikataulu.

Aikaa kuluttaakseni kävin muokkailemassa linkkilistaa ja ajattelin laittaa tännekin kuvia tekeleistä, Ravelryyn meni samat otokset. Nää on tosiaan ihan keväältä asti, mutta dokumentoidaan nyt kuitenkin vaikka myöhässä:

Utopia-pipo
Nalle Coloria vajaa kerä kaksinkerroin
Puikot 4,5 mm
Lahjoittanen johonkin.


Sormikkaat Mary Oljen ohjeella
Fabel reilu 50 g
Puikot 2,5 mm bambut
Mä tykkään näistä kovasti, mutta menevät lahjalaatikkoon.


Ja taas se tekee niitä:
JUNASUKAT
Fabel + vähän Regiaa

Ainiin, Paraphernalioissa on nyt kantalappu oikeessa paikassa, joten kyllä ne siitä pikkuhiljaa suttaantuu... Nyt pitäisi siis tulla sekä vasemman että oikean jalan sukat!
Nähdään taas!

Labels:

4 Comments:

At 5:42 PM, Blogger Tupuna said...

Nättejä käsitöitä :)
Jospa huommennakin virkuttais:)

 
At 5:58 PM, Blogger katjaii said...

Kiitos!
Voihan se olla, kun on koko päivän vaan ollu, niin aamulla on levänny olo... (ihan kun niin olis joskus käyny! :D! ) ootellaan jännityksellä.

 
At 7:42 PM, Anonymous Minna said...

Nätti pipo ja nätit sormikkaat. Ja kiva kuulla, että sukat on jo menossa oikein päin. Niin ja tulin vaan kertomaan, että olin silloin tiistaina siellä Heinissä, mutta kaippa sä sitten sen jo tiesitkin kun näkyi tuossa linkki mun blogiin olevan. Että olen ehkä pikkuisen myöhässä. Kuten yleensä.

Ja maanantaina sitä ei ole ikinä levännyt olo. Vaikkei olisi töissäkään.

 
At 6:47 PM, Anonymous Saara said...

Moikka!

Löysin vihdoin tänne :) Printtasin muuten juuri viime viikolla noiden vauvan sukkien ohjeet, kun on noita vauvoja lähipiiriin ilmaantunut kerralla useampiakin. Kun vain saisi kudottua niitä sukkia...

 

Post a Comment

<< Home