Monday, March 10, 2008

Jämiä ja lomafiiliksiä

Näin paljon jäi jäljelle raitapaidan lankoja kun niitä parin sentin pätkiä ei lasketa:


Itse paidasta on kyllä tulossa kuva - jossain vaiheessa. On vaan niin kovin vaikeaa kuvata itse itseään... Tarvii nakittaa vaikka joku kollega joku päivä.

Seuraavaksi esittelyssä Tallinnan matkan hurja ostossaalis: :D!


Eli vähän lankaa, tollanen pallopaita ja sit oli vielä Espritin ruskea neule. Aika hillitysti tuli siis (taas) osteltua. Ainiin, merensininen, vihreä ja kirkas Kivi-lyhty ja 3 piccolo-pulloa punaviiniä. :)
Lomalla kävin tosi paljon tallilla ja jälkimmäisenä lauantaina Salppurilla kattomassa ilotulituksen, kun mäkeä ei päästykään hyppäämään. Sit vielä ulkona syömässä herrrrkullista ruokaa. Hyvä loma! Seuraavaa odotellessa... ;)

Viikko on jo loman jälkeen oltu koulussa ja tänään alkoi kirjotuksetkin. Tuli ihan mieletön dejavu-tunne siellä salissa kun istuskelin valvomassa. Ihan kun olis ollu omat yliopiston hakupaperit kotona odottamassa, mutta pikkuhiljaa aloin hahmottaa uudestaan, että ne meni jo.

Kirjoneulesormikkaat on kesken, vaikka jo lupasin ne myydä pois. Tuli vielä eilen tehtyä aika ruma, pitkä sormi niihin... Purkuun... Muita tapahtumia on ollut lähinnä pienten sukkien saralla. Neuloin osasta näistä kollegalta saaduista jämistä hienot raitasukat.


Toinen aikaansaannos on ollut yhdelle nuorelle miehelle (kohta kolme viikkoa vanha) sukat. Toimi taas vähän hitaasti toi pää ja tajusin vasta kun piti lähteä nyyttiä katsomaan, että apua, jotain puuttuu. Meni sitten pari päivää myöhemmin sukat perille...

Noista Tallinnan langoista alkoi muodostua jo jotain, mutta katsotaan miten onnistuu, kerron sitten lisää.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home