Tuesday, February 05, 2008

Ylikunto


Niin, hiihdin tänään kaks tuntia koulun jälkeen, tulin kämpille, kävin suihkussa ja aloin neuloa hihaa. Aattelin, että tekasen sen samaan raitaan asti kun vartalo-osakin, kun senttiluvut piti olla samat... No, tässä tulos. Hohhoijaa... Taas menee hienosti! Ja mun pitäis opettaa joku laskemaan! (tänään tunnillakin laskin hienosti päässä väärin...)

Mutta, tää on pieni murhe maailmassa, kohta otan ja puran sen oikeaan raitaan asti ja jätän langat odottamaan toista hihaa. Äsken jo huolestuneena kattelin, että kuinkahan noi langat riittää, mutta totesin, että jos ei riitä, haen YHDEN kerän lisää ja teen sillä yhdellä värillä lopun paidan. Muuten on jämälankoja nurkissa taas liikaa lisää...
Isoäidinneliöitä oon virkkaillu viimesen pari viikkoa oikeastaan joka välissä, on jo 26 valmiina ja huomenna tullee pari lisää, kun on koevalvonta. Koitan rajottaa siinä 30 kohdalla hetkeks. :) Vaikka jämät ei kyllä oo lähelläkään loppuaan.

Ainiin... Riittävän monta kertaa kun luki blogeista jotain Ravelrystä, niin nyt mäkin olen siellä. En vaan oo vielä saanut mitään laitettua, mutta pääasiahan on olla, eiks?!?!
Kunhan kamerasta siirtyy loputkin kuvat koneelle, kurkkaan olisko siellä mitään esiteltävää. Lisää sairaan fiksuja mokia seurannee tulevaisuudessa. Siihen asti heippa!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home