Tuesday, November 13, 2007

Kivaa =)

Menin tänään myöhässä neuletapaamiseen Heiniin. Ensin jo meinasin jättää menemättä kokonaan, mutta aattelin, että kivaa siellä on kuitenkin. Ja kotimatkaa ei tarvinu ajaa yksin, koska sain sieltä kaverin samalle kylälle mukaani! Mainiota! Laitatko Anna vaikka jotain viestiä, jos tänne eksyt... Voitais perustaa oma tapaaminen tälle kylälle... :)

Muuten tässä on fiilikset ollut vähän mitä sattuu. Oon pitkän aikaa kokenut tarvetta kirjotella tänne jotain, mutta kaikki sanomiset on ollu niin kovaa kamaa, että sensuurin jälkeen ei olis jääny kun suu auki, niin oon sitten pysyny pois. Kuitenkin on hyvä opetella jonkinlaista kontrollointia ja toiseks, kun kaikki mitä tänne laittaa, on kuitenkin kaikkien luettavissa, niin täytyy ehkä jo osata ajatella sitäkin.

Neuletakkia puskee pikkuhiljaa, toinenkin etukappale on jo aika pitkällä, mutta voi onneton. Otin liian vähän lankaa mukaan tapaamiseen.

Mutta nyt vielä vähän kurkkimaan Pakoa, sen mitä uskaltaa ja sitten unta kaaliin, huomenna on taas kuitenkin kasin aamu niin ei saa aamulla kauhean pitkään loikoilla...

2 Comments:

At 11:11 PM, Blogger mursuliina said...

oli kivaa juu :) mulla on ollu oman blogin kanssa vähän samaa ongelmaa, että jos asiaa olis, se olisi niin tulenarkaa tavaraa, että pelottaa, että se vaan karkottaisi viimeisetkin blogivieraat :D joten oon ollu aika pitkälti hiljaa jonkin aikaa..... kyllä se siitä rauhoittuu. tai sit pitää vaan kakasta ulos.

 
At 10:31 PM, Anonymous Anonymous said...

Helou!

Arvaa kuka eksyi tänne? Kivat sivut!

Nähdään huomenna tai viimeistään perjantaina lenkillä. Jos sulle jää huomenna lorvimisaikaa, niin käyppä tsekkaamassa se Taitokeskus Velma Euromarketin takana. Saatat pitää paikasta, tosin valikoimat on aika pienet.

 

Post a Comment

<< Home