Tuesday, September 25, 2007

Uneton yö

Kun uni ei tule, niin voisin vaikka päivitellä sitä täällä. :) Siis päivittää blogia. Tai yöttää, kun kello on noin...

Mutta mä tein sukat. Lähtivät tänään postissa kummipojan varpaita lämmittämään. (lanka Isoveli Colori, silmukoita 9 puikolla, pojan jalan kokonumerosta ei hajuakaan, toivottavasti huomenna tulee viesti, ovatko ees lähelle sopivat)Sitten me oltiin opejen tyhy-päivää viettämässä ja mä löysin tällasen:
En voinut jättää kuvaamatta, vaikka onhan mummollakin melkein tollanen...

Muuten on aika mennyt tosi nopeesti. Työt vie paljon aikaa ja energiaa, mutta kyllä mulla on ollut kivaa! Huomenna ei ehkä ole... Eka jakso on ihan kohta takana enkä millään meinaa tajuta sitä. On ollut melko mielenkiintoista päästä heti esimerkiks ylppäreitä valvomaan, vielä välillä miettii, että enhän mä sinne voi mennä... Kunnes muistan käyneeni muutaman vuoden koulua omien kirjotusteni jälkeen. :D!
Koulussa on myös se hyvä puoli, että kässänluokasta löytyy kaikkea tarpeellista. Yhtenä päivänä suoritin kerintänäytöksen opehuoneen kahvipöydässä, kun siellä luokassa oli kerijälaite jonka nappasin lainaan. Ja mulla ne edellisessä postauksessa esitellyt Kamenat ja Merisilkki kerimättä... Mahtavuutta! Olis tietysti voinut senkin tehdä siellä oikeassa paikassa, mutta... Mä en edes yritä selittää.
Lisää mahtavuutta on se, että mulla on nykysin kamera, jonka avulla voin esitellä töitäni täälläkin paljon paremmin! Melko hienoa sekin.

Jotain huonoakin, ettei tää olis ihan pelkkää hehkutusta... Nää mun unet. Tai siis se, ettei unta ole. On vissiin taas stressikerroin jollain korkeudella, kun ei aina nukuta. Paremmin menee, kun se-jonka-nimeä-ei-saanut-sanoa-ääneen on vieressä, mutta nää yöt kun ei tarvi toisen unista välittää, meinaa kyllä mennä ihan kukkumiseks. Eikä tietenkään voi edistää mitään töitä, koska sillonhan voi vaikka ruveta väsyttämään!
Ja kisakausi loppu viikonloppuna. Vietin kotvan jos toisenkin Takkulan maisemissa, kun Lahden Suunnistajat järjesti SM-viestit siellä. Toisaalta tässä kunnossa kisailu on aika tyhjän kanssa, mutta nyt on sitten taas jonkunlainen tyhjiö, kun ei nää kisoissa kavereita.

Mutta jos mä taas koittaisin, jos Nukkumatti ehtis tulla tänne, etten oo huomenna ihan kauheen kiukkunen. Kiva kun kävit! Tuu toistekin! :)

Labels:

2 Comments:

At 9:45 AM, Blogger Pirkko said...

Kiva "kuulla" sinustakin välillä ja hyvä tietää, että ihanuus on edelleen kuvioissa mukana - kyllä sä mun puolesta sen nimet voit sanoakin ;) Onnittelut uuden kameran johdosta!

Unen puute on vakavampi juttu. Sinuna kävisin lekurilla ja hoitaisin asian kuntoon. Voi muuten käydä pitemmän päälle rankaksi. Rentoutusharjoituksia, joogaa, kehruuta (!) voisit kokeilla myös.

T. Nimimerkki Näkemystä on

 
At 3:07 PM, Blogger katjaii said...

Mä alotan siitä, että hoidan noi vikat kokeet tosta kasasta pois. Sekin jo varmaan helpottaa. Ja nyt viime yönä vaivannut asia selvisi, joten eiköhän ens yönä uni maita. :)

 

Post a Comment

<< Home