Wednesday, March 07, 2007

Rakas päättelykeiju

Näytän vain huonojen (kännykkä)kuvien muodossa, mitä kaikkea kivaa täällä odottaisi Sinua! Itse en millään malttaisi pujotella langanpäitä paikoilleen, eikä kämppiskään ehdi auttamaan asiassa. Niin että jos liikut täälläpäin, tulethan laittamaan nuo työt käyttökuntoon! Kiitos jo etukäteen!

Tämä on Wavy, Rowanspun 4plystä, aivan ihanan kevyt kaulaliina, painoa on vain 75 grammaa! Langanpäitäkin on aika vähän.

Myös vähän karkkivärityksellä olevat perinnelapaset jostain uudehkosta Novitasta, jonka jätin kotiin neulonnasta innostuneelle siskolle paidan ohjeen takia. Näissä on muutama langanpää enemmän kuin huivissa, mutta söpöys varmaan piristää vähäsen.

Lauantaina molemmat työt edistyivät tosi nopsasti, kun tuli katsottua hiihtoa ja muutakin urheilua telkkarista oikein kunnon työpäivän verran. Mutta kävin silti testaamassa päivänvalossakin uusia kenkiä lenkillä, oli vieläkin tosi hyvät. (Hiihtää ihan oikeasti piti, mutta kun ei pitänyt yhtään, niin hölköttelin sitten vähän aikaa)

Semmoisia tänne muuten aika kouluntäyteiseen elämään kuuluu.

Labels:

4 Comments:

At 11:04 AM, Anonymous Katiija said...

ja nyt kun mulla on vielä kaksi blogia ...

 
At 11:59 AM, Blogger katjaii said...

Jipii, jipii!!! :)
Niin toisesta blogista kuin siitäkin, että langanpäille on alkanut tapahtua jotain...

 
At 1:56 PM, Anonymous LiisaP said...

Juu pitäskö laittaa sellanen keiju palvelu pystyyn ja käydä aina päättelemässä ihmisten neuleiden langanpätkät. Tietenkin pientä korvausta vastaan.
Hih siinä vasta idea.

 
At 9:03 PM, Anonymous upa said...

Ihanan väriset lapaset!

 

Post a Comment

<< Home