Wednesday, November 08, 2006

Kiiruita ja lankaongelma

Koulun kanssa on nyt hitusen pahasti kiirus, huomenna edessä kemian tentti ja tänään takana matikan semmoinen. Kyllä aina välillä otan puikotkin kauniisiin pikku kätösiini, ja viikonloppuna jo yksi kerä Novitan Fiestaa muuttui kaulahuiviksi. Tuntuu, että mallineule vie lankaa aika paljon, ja nyt tekisi mieli hankkia vielä yksi kerä ko. lankaa, mutta eipä sitä enää tietenkään ollut Anttilassa vaikka myyjältäkin kyselin. :( Jos tänne nyt sattuu joku muukin eksymään kun kipakat-listalainen, niin kertokaa ihmeessä, jos omistatte kerän (tai vajaan) sinistä Fiestaa, josta voisitte luopua sopuhintaan, mielelläni ostan pois! Tämän siitä saa, kun tykkää isoista, paksuista, pitkistä ja leveistäkin kaulahuiveista...
Hmm... Kämppis houkuttelee pahoille teille... Eikai pieni ulkoilu pahaa tee, sen jälkeen jaksaa lukeakin paremmin. Ja voisi vaikka vielä toisen kerran kysyä Anttilasta sitä lankakerää. :)

EDIT: Blogilistakin osaa nyt tänne

4 Comments:

At 5:49 PM, Blogger Katiija said...

Heti kiirehdin sun blogia tutkimaan kun oli vieraillut mun ystäväkirjassa *utelias*

 
At 5:55 PM, Blogger Katiija said...

ja taas minä ... onko sun blogi blogilistalla kun en sitä sieltä löytänyt... koetahan laittaa jos ei ole niin saan sinut lisättyä suosikkeihini.

 
At 5:05 PM, Blogger TuuliS said...

Löysin blogilistan kautta, joten kyllä se toimii.

 
At 11:48 AM, Blogger Riikka said...

Pakko oli tarkistaa asia kun eilen sanoit että vieraillaan toistemme blogeissa. Mennyt tieto ohi, että sullakin on blogi, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan =)

 

Post a Comment

<< Home