Friday, April 04, 2008

Kestoflunssa

Pakko tulla tänne valittelemaan, kun tää tauti on niin rankka... Tänään vikalla tunnilla tuli sellanen vilunväristys, että tuntu kun lämpö nousis. Ja nyt mittari näyttikin jo 37. Siis lepoa lisää, jäi perinteinen perjantailenkkikin väliin.

Kunhan pääsisin kunnolla kuntoon, niin kuvattavia juttuja olis vaikka kuinka ja kohta varmaan tulee lisää. Mut haluisin mennä tohon takametsään kuvailemaan vielä kun siellä on tosi isot puut ja makeen näköstä siks. Naapurin pariskunta oli joskus kokeillu, ylttääkö niiten kädet yhdessä yhen isoimman kuusen ympäri, mutta ei ne saaneet otettua käsistä kiinni. Ens viikolla siinä alkaa hakkuut. Mä en sitä ihan kauheesti osaa harmitella, koska mun mielestä hakkuulla tuoksuu tosi hyvälle ja joskus hakkuu voi olla karuudessaan jopa kaunis. Turvallisuuskin on aika mukava lisä, jos ne isoimmat on jo lahoja sisältä, niin hyvä että otetaan pois. Mutta se huono puoli tossa on, että sen pienen metsäkaistaleen takana kulkee valtatie. Eli varmaan ääniä tulee paljon lisää tähän pihaan.

Nyt vaikka neulomaan! Heips taas!

Labels:

4 Comments:

At 6:47 PM, Blogger Tupuna said...

Hyvää viikonloppua ja paranemisia Sulle!

 
At 1:57 PM, Anonymous MarjutJ said...

Paranemisia, on muuten sitkeää tämä liikkeellä oleva flunssa.

 
At 1:20 PM, Blogger tiuku said...

Voi kurjaa että olet ollut kipeänä! Sitä se teettää, niitä on paljon liikkeellä. Arvelinkin ettet pääse neuletapaamiseen, mutta ensi kerralla sitten?! Pikaisia paranemisia ja jaksamista töihin. Ei enää kauaa niin alkaa lomat!

 
At 7:24 AM, Anonymous Flores Online said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Flores Online, I hope you enjoy. The address is http://flores-on-line.blogspot.com. A hug.

 

Post a Comment

<< Home