Tuesday, March 25, 2008

Kirous selätetty!

Kuva-arvoitus: etsi kaikki mahdolliset virheet: (hätäsille ratkasu heti: ne ei edes näy kaikki! :D! ) Niitä tuli aika monta, mutta sehän on käsityön merkki... ;)

Tässä siis sankarillisen vääntämisen tuotos. Meinas olla jo usko koetuksella, mutta valmistuivatpas. Niitä on oikeesti kolme. Tai kolmas on melkein valmis, kun huomasin paria sormea vajaana, että se on kokoa isompi kun noin. :) Oon viimeks tehny eripariset neulomukset joskus yläasteella ja nekin on sukat, joita käytän ihan sujuvasti tallilla. Eli kokoero ei ole ihan valtava. Ja noi sormikkaathan lähti tänään uuteen kotiinsa, saajalla oli synttärit just eilen, että ajotus oli kuitenkin aika nappisuoritus. Ikinä en enää lupaa jollekin jotain neuletta niin että se ei ole valmis... Tosin, anoppi toivo tollasia ruskeina, niin että kai mä sille koitan tossa kesän mittaan tehdä. Paitsi jos ei huvita, niin en tee. Muutenkin neulominen on välillä tuntunut vähän liian pakolliselta. Mutta mitäpä muutakaan järkevää mä tässä tekisin, kun ei töitäkään voi koko ajan tehdä!?!?! Mä tiedän, vaihtoehtoja olis vaikka kuinka. Niinkun esim. tiskit... *nolo* (aina sama juttu!)

Vauvan sukkia väsään aina sopivan hetken tullen, muuhun ei meinaa riittää keskittyminen. Tallinnan langoista on tulossa bolero tai vastaava, mutta en saa aikaseks sovittaa sitä, joten se on vähän vaiheessa.

Jotain muutakin nasevaa piti sanomani, mutta kun se nyt ei tule mieleen, niin jätetään hautumaan. Tulee sitten kun on tullakseen. Öitä!

Labels: ,

5 Comments:

At 9:26 AM, Anonymous MarjutJ said...

Vaikka suurensin kuvan, en löytänyt virheitä. Tietysti ikänäkö vaivaa, johtuisiko siitä :-D Hienot sormikkaat.

 
At 11:29 AM, Blogger Tupuna said...

Sama juttu kuin marjutjilla, en huomannut mitään virheitä.
Ihan hyvät ja kauniit sormikkaat:)

 
At 4:51 PM, Anonymous Anonymous said...

Moi!

Upeat sormikkaat.Elävinä kyllä vielä upeammat kuin kuvassa.

Tinttu

 
At 5:03 PM, Blogger tiuku said...

Sormikkaista tuli hienot! Eikä pikkuiset ohjeesta poikkeamiset tee mitään, monet olisivat vain ylpeitä moisesta taidosta. Sitä luovuuden määrää!
Minulla ei ole ollut ongelmaa sen suhteen että neulonta alkaisi olla pakko pullaa. Olen niin härski että teen vain sitä mitä huvittaa. Ei siis tilaus töitä.On varmasti kyllä vaikea sanoa jollekulle ettei tekisi jos kysytään erikseen, hmmm.
Muuten jaksaisitko säilytellä sitä nappia ensi tapaamiseen? Ei tosin katastrofi jos se jonnekkin joutuu, mokoma takki on muutenkin aika liehuke. Sen siitä saa kun haksahtaa haploihin hepeniin, ei niin mitään laatua!

 
At 7:43 PM, Blogger katjaii said...

Kiitos kaikille! :) Toi kirjava lanka hämää kyllä tosi hyvin, ettei virheet/erot pomppaa silmille.
Tiuku: Juu, nappi on autossa tallessa. Ellei sitten iske autokuume, jos lähden huomenna vähän rentoutumaan kaupoille. Silloin täytyy siivota se johonkin parempaan talteen... :)

 

Post a Comment

<< Home