Sunday, September 07, 2008

Syyskuun supinoita


On täällä jotain valmistunut. Pari muutakin olis valmiina, mutta inspiraatio kameran käyttöön on hukassa... :) Vai olikohan se niin, että langanpäitä on päättelemättä?!? Okei, mä tunnustan, useempikin juttu on siis MELKEIN valmiina, mutta päättelykeiju on eksynyt kesälomalla johonkin. Noi tuli valmiiks, koska yksien kaverien vauva syntyi ja sille piti saada töppöset jalkaan. Muut sukat on menossa lahjalaatikkoon odottamaan niin niillä ei ole niin hätä...

Blogihiljaisuutta on riittänyt näköjään yli loman ja paljon sen jälkeenkin. Oon kyllä lukenut paljon blogeja, saanut liikaa uusia ideoita, himoinnut paljon uusia lankoja jne, mutta kirjalliseen muotoon ne ei ole eksyneet. Harmi sinänsä, koska meikäläisen pää on jo niin harva, että puolet niistä hyvistä ideoista on jo unohtunut.

Ehdin jo useampaan otteeseen unohtaa uuden VK:n, mutta eilen kävi niin mieletön tuuri, että Suomalaisen kassalta lähtiessä pysähdyin katsomaan lehtihyllystä sitä ja löytyi! Nyt mullakin asuu 'se VK, missä on Vihervaara'. Ajattelin jossain vaiheessa, että ei niitä enää mistään saa, mutta onneks löytyi mullekin oma kappale.

Nyt koitan jatkaa aikaansaamista ja hoidan vielä muutaman jutun näin sunnuntain kunniaks. Huomenna alkaa taas vauhdikas viikko, johon kuuluu talkoita, neuletapaaminen, ratsastusta ja synttäreitä (oma oikea päivä ja M:n kaverin bileet, vaikka täyttikin jo aiemmin).
Nähdään ja kuullaan taas!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home