Friday, February 27, 2009

Helmikuun postaus

Vihdoin mulla on kuva:

Tällä hetkellä se sisältää lähes 2,5 paria Martta-sukkia vihreästä langasta. Punainen kerä odottaa vielä vuoroaan. Niitä on ihanaa väkertää, ovat pelastaneet jo pari kokousta ja koulutusta. :) Ja kunnia tämän tekemisestä kuuluu siis Mursuliinalle.

Muuten onkin ollut melkoista hässäkkää. Tosin nyt lomalla oon ottanu aika rauhassa. Oon vaan ollu kotona ja käyny välillä hiihtämässä ja ratsastamassa. Ja tietty seurannu hiihdon MM-kisoja. Keskiviikkona olin kaverin kanssa shoppailemassakin. Sain hankittua aika paljon asioita, jotka on ollu listalla jo kauan. Niinkun esimerkiks ulkoisen kovalevyn, johon tein varmuuskopiot eilen tietsikan sisällöstä.

Kalenteri on loman aikana päivitetty ajantasalle ja maaliskuussa on jäljellä enää 6 päivää, joille ei ole mitään merkintöjä! Onneks monet niistä kuitenkin on harrastuksia, mutta kyllä tässä aika ohjelmoidusti näköjään mennään.

Viikonloppuna onkin sitten kisat ja maanantaina alkaa taas aherrus. Tosi nopeesti tällanen viikko menee. Tosin, oon tässä taas huomannu, että taas kun kaikki muut on töissä tai lomamatkoilla, niin täytyy tulla hyvin toimeen itsensä kanssa. Mutta onneks mä olen se, joka tajusi joskus sutkauttaa baarissa yhdelle ei-niin-mieleiselle seuraan tuppaavalle miehelle kysymykseen "Miksi sä täällä yksin olet?" vastaukseksi: "Mä tykkään hyvästä seurasta!" :D! Viesti meni perille.

Tässähän se helmikuu menikin. Neuleita ei ole valmistunut muuta kun noita Martta-sukkia. (kukahan ne sitten päättelis) Jotain oon kyllä väsänny, mutta purkuun menee kaikki. Tai no, työnimellä 'Mallitilkku' kulkeva vaate vois olla käyttökelpoinen, kunhan korjaan kiristävän päättelyreunan. Mutta se onkin varmaan jo tammikuussa päätelty.
Vähän ryhditöntähän tää tekeminen ja bloginpito on ollut, mutta en todellakaan stressaa siitä. Onneks tää on vaan harrastus mulle! :) Henkireikä. Hei, oonhan mä tehny Kevätpäiväntasausyllätyshuivia ja se onkin ihan hyvällä mallilla!!! Jatkanen sitä, kun alkaa miesten viesti.

Siirryn jännäämään kisaa. Toivottavasti täällä vielä joku käy, vaikka en niin aktiivisesti kirjottelekaan, niin voin toivottaa hyvää viikonloppua ja palataan asiaan! ;)

Labels: , ,

3 Comments:

At 6:28 PM, Blogger Tupuna said...

Olen myöskin seurannut kisoja. Mikäpä seuratessa, kun naiset ovat voimissaan. :)
Hyvää viikonloppua. :)

 
At 8:24 AM, Anonymous MarjutJ said...

Hyvää alkanutta työviikkoa;)

 
At 9:48 AM, Anonymous Saara said...

Sä jaksat aina vaan kutoa ja mä viihdyn ompelukoneen vieressä. Siinä se loma menikin mukavasti :) Yhden käsilaukun ja paljon muuta pienempää sain aikaiseksi, olisikohan pitänyt ulkoilla enemmän...

 

Post a Comment

<< Home