Wednesday, May 06, 2009

Kuulumiset

Peliä katsellessa vähän väliaikatietoja täältä. Seuraavat tulee varmaankin kesäkuussa, koska nyt tuntuu aika kiireiseltä ja väsyneeltä tää elo, enkä varmastikaan ole ainoa.

Ensi tiistaina on neuletapaamisen kanssa yhtaikaa koulutus, joten en valitettavasti pääse taaskaan kimppaneulomaan.
Hevoskuume on noussu ihan valtavan suureks ja mä vaan luen myynti-ilmotuksia jatkuvasti ja suunnittelen millanen sen pitäis olla. On kyllä tosi vakava tila, kun joskus jopa kesken tunnin (kun muut tekee tehtäviä eikä just pyydä apua) täytyy avata netti ja heppasivut. huokaus.

Tässä samalla sohvalla majaili jonkun aikaa sitten 6 paria Martta-sukkia:


Muita töitä ei oo valmistunu, ja alotettujakin on vaan Chevalier-lapaset luonnonvalkosesta ja violetista Lanettista. Ne pääsee mukaan, kun lähden perjantaiaamuna kohti Jyväskylää.

Kamalan ihanaa, kun on noi jääkiekkokisat, mä oon ihan naulittuna taas telkkarin ääressä. Huomenna väsyttää taas ihan sikana, mutta ei voi mitään. Hetki sitten meinasin poistua kohti sänkyä, kun peli näytti NIIN huonolta, mutta en tiedä, maltanko kun taas Suomi teki maalin. Ei oo helppoa olla urheiluhullu. :) Mutta silti niin ihanaa. Enkä mä edes oo neulonu kisoja katsoessa ollenkaan!

Labels: ,

3 Comments:

At 11:56 PM, Blogger Anu said...

Söpöjä pikkusukkia! :)

Se hyvä puoli tuossa Suomen häviössä on, ettei enää tarvi valvoa pelien takia niin myöhään. ;) Vaikka oishan noita pelejä vielä mielellään kattonu.

 
At 10:14 PM, Blogger katjaii said...

Kiitos!
Näin mäkin luulin, että nukkumaan pääsis, mutta onhan se maa Ruotsikin... Eli taas telkkarin ääressä. Tätä en kyllä yritäkään katsoa loppuun asti. Tai siis "yritän mennä kesken nukkumaan" taitaa olla nykyisin oikeampi versio. :)

 
At 9:49 AM, Anonymous Saara said...

Oletkos jo hyvin päässyt lomailun makuun? Ihanaa, kun on vihdoinkin aikaa kunnolla käsitöihin. Mullakin oli vähän jääny blogin päivittely, mutta nyt voi siihenkin paremmin paneutua.

 

Post a Comment

<< Home