Tuesday, June 01, 2010

KYHäelmät

30.7.2010 Mä luovutan. :( Ei mitään valmista. Tai no, ne pari tilkkua on neulottu, mutta ei päätelty. Ei kertakaikkiaan nappaa näillä keleillä koskea yhtään mihinkään käsityöhön. Kyllä mä tossa toissapäivänä ompelin metsurintakkiin uuden vetoketjun, mutta siinä on mun valmiit työt. Uutta satulansuojusta suunnittelen, mutta kankaat lojuu lattialla odottamassa vähemmän hikistä päivää.
Viikon päästä on sitten jo ensimmäinen VESO-päiväkin käytynä ja sit vaan viikonlopun yli odotellaan lapsukaisia taloon. :) Alkaa neljäs talvi töissä jo, en olis uskonu että se tulee näin nopeesti... Enpä mä paljon muutenkaan oo uskonu ajan kuluvan niin kun se kuluu. Kaikki heinäkuun hässäkät tuntui keväällä olevan niin kaukana, mutta nyt on käyty Särkänniemessä, Ruotsissa reppureissaamassa ja ratsastusleirillä. Siinä välissä on myös kärsitty ilmastointiflunssaa ja itseasiassa yskin edelleen tosi pahasti. Kaks viikkoa menny yskiessä. Jospa se loppuis ennen joulua. ;)
Kiitos Äiti-Puffalle kuitenkin KYH-tempauksen järjestämisestä, ehkä joku toinen kerta olen mukana tiukemmalla asenteella. Ja ehkä tässä saan taas aikaiseksi siirtää luuni johonkin tapaamisiinkin. Toivossa on hyvä elää sano lapamato.

Hyviä lomia kaikille, joilla sellaisia vielä on edessä tälle kesälle, ja erityisesti hyvät lomanrippeet kaikille kollegoille, ei stressata, eihän -paljoa. ;)


5.7. Mähän oon varsinainen suomalaisurheilja. Alotuksia ei syntyny kuitenkaan juuri mitään. Ensin meinasin, että sovellan laskukaavaa, ja otan jokaisen töppösten tilkuista omaksi projektikseen, kun alotin ensimmäisen ajallaan. ;) Mutta samapa tuo, ei määrällä juhlita kuitenkaan. En kyllä ottanutkaan tätä kovin ryppyotsaisesti vastaan, ajattelin että tulee mitä tulee ja näillä keleillä neulominen ei ns. inspiroi jostain syystä.

Muuten kesäkuu oli vallankin mainio, kävin vähän Bulgariassa ottamassa aurinkoa, Jukolassa, hierojalla, hammaslääkärissä(!), ratsastustunnilla hevosen kera, olin mukana valmennuksessa apukäsinä jnejnejne. Ei siinä paljon neulomuksia ehtinyt ajatella. Alkaa olla jo ihanan stressitön olotila. Tai no, yks suunnistusprojekti vähän painaa mieltä, mutta ehkä sekin siitä valmistuu ajallaan. Pojat potkii mua eteenpäin jos tarvii...

Heinäkuu on alkanut vielä mainiommin. Kynsihuoltoa, hevoshierontaa, järvellä soutelua, kesäteatteria, jäsenkorjausta, laiturilla löhöilyä. Eikö kuulostakin ihan lomalta? Ainakin se tuntuu siltä! Ihanaa!
Huomenna Särkänniemeen, parit reissut vielä edessä, niin kyllä voi olla rentoutunut nainen sitten kun kouluun taas mennään. Ja näillä ulkoilukeleillä myös ruskea, kun jopa minä tarkenen bikineissä!

Voisinpa vallan todeta, että nyt on kaikki mallillaan. Mieskin on puoli tuntia sitten ilmoittanut lentokoneen laskeutuneen Helsinki-Vantaalle.
1. ? html-sekoilun takia katos tästä ja mielestä ?
2. Chevalier-sukat, Oiva, kesken
3. Tilkkutöppöset, 7v Isoveli, kesken (5tilkkua/16 valmiina)
4. Utopia-pipo, odottaa parempia aikoja (kylmiä kelejä?)
5. Rainbow-sukat, odottaa parempia aikoja (kylmiä kelejä?)
6. My so called scarf,
odottaa parempia aikoja (kylmiä kelejä?)
7. Clapotis, vironvilla, odottaa parempia aikoja (kylmiä kelejä?)
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Labels:

1 Comments:

At 4:09 PM, Anonymous Saara said...

Mukavia lomanrippeitä! Teillä alkaakin koulu viikkoa ennen meitä.

 

Post a Comment

<< Home