Saturday, March 19, 2011

78. päivä vuonna 2011


Täällä ollaan, ihan tallessa.

Oikeastaan ainoa jollain lailla dokumentoitu neulehomma on toi keskeneräinen lapanen, nurjalta puolelta kuvattuna. :) Eikä siinä ollut edes peukaloa. Nyt on, ja parikin on jo pitkällä tuloillaan.

Kävin tänä vuonnakin hiihtelemässä Finlandiaa, ja meni ihan kivasti siihen nähden, ettei treeniä taaskaan ollut juuri takana. Suksi toimi mainiosti, siitä kiitos yhden miehen huoltojoukolle, joka tuli hätiin perjantaina, kun lumisade pelästytti mut.

Kevät tulla jolkottelee kovaa vauhtia, ennenkun huomaankaan, on taas kesä. Yritän kuitenkin epätoivoisesti pysyä ajan kulussa mukana, vaikka vaikeaa se välillä onkin. Yhtäkkiä huomasin tässä, että on jo maaliskuun puolivälikin ohitettuna.

Mukavasti menee kuitenkin muuten, ei valittamista. Paitsi tietysti ainahan sitä haluaisi vähän enemmän aikaa harrastaa, kun ei voi olla kokonaan tyytyväinen kaikkeen... :-/

Heipat vaan siis täältä, kiva kun pistäydyit!

Labels: ,

3 Comments:

At 8:42 PM, Blogger Leena said...

Heiheihei, siis eikös nää oo ne Haaviston kirjan perhoslapaset??? Ne on mun toteuttamislistalla, mutta menee varmasti ensi syksyyn ennen kuin ehdin niitä tekemään.

 
At 9:01 PM, Blogger katjaii said...

Onhan ne. :)
Laita jo korvan taa, että tullee aika pitkät jos ohjeen mukaan tekee. Jätin lopusta aika pitkän pätkän pois ja silti mahtuu tassut sisään.

Mullakin nää on ollu työn alla kauan, tein jo ekan puoleenväliin ja purin, kun tuli huono. Marinoin lankoja aika kauan vaatehuoneessa. Tänä talvena sit tuli inspis takasin ja toinen on enää puolta peukaloa vaille valmis.

 
At 9:22 AM, Blogger Leena said...

Kiitokset vinkistä. Muistan jostain kans lukeneeni, että vähintäänkin yhden perhosen saa poistaa kuviosta. Millä lie puikoilla ja langalla alkuperäiset lapaset on neulottu. Mutta ihan super-kauniit ne on.

 

Post a Comment

<< Home