Monday, May 28, 2012

KYH 2012

Kolmannen kerran: ilmoittauduin Kesäyön hullutukseen.

Toisen kerran: kopioin edellisen vuoden listan projekteista. 

Ensimmäisen kerran: Olen aika tosissani tämän jutun kanssa. ;) Paha juttu on se, että laatikoissa taitaa olla kaksi keskeneräistä villapaitaa. Ja yhdet "monimutkaiset" sukat, viime vuoden KYHissä aloitetut Dude&Dudette-sukat.

Kevättalven sairaslomalla pyöräytin kissa-apulaisen kanssa lankavarastotkin uuteen uskoon, niin nyt tiedän mitä siellä on ja mitä niistä voisi syntyä. 9817 grammaa (muutama kerä on näköjään kuitenkin punnaamatta ja hukassa) on varaa olla luova. Eikä yhtään haittaa, vaikka pääsisin käymään välillä ostoksilla Lankakauppa Heinissä


EDIT 10.6.2012: Pipopuolelle ollaan lähdetty, kaksi neulottuna valmiiksi, langanpäät päättelemättä ja toisesta tuli aika reilu, ei ehkä mene käyttöön koskaan. 7 jäljessä optimiaikataulusta, mutta vielä on uskoa siihen että otan kiinni, vaikka ideoitakaan ei oikein ole. Ravelrystä varmasti vielä onnistun löytämään niitäkin. 
Langanpäiden päättely jää varmasti tässä projektissa sinne heinäkuun lopulle, siksi noissa on erikseen mainittu, että neulottu loppuun. Kunhan päättelykeiju laskeutuu, niihin tulee myös maininta "langanpäät päätelty" :)


EDIT 23.6.2012: Pientä paniikinpoikasta pukkasi eilen ja aamusella, mutta nyt lista on valmis! :) toivottavasti kaikki työt läpäisevät tuomarin seulan, mutta ajatuksissani oli, että kun tiskirätti on yksi työ, niin myös Vaaka-tilkku voi olla. (kunhan myös päättelen langat, enkä jätä niitä odottamaan yhdistämistä!) Aika hämäläinen olo tässä on, kun on tehnyt aloituksia vinon pinon eilen ja tänään, mutta pääasia on mieletön tsemppi ja urheilumieli! Ja yritän saada noita pitkän aikaa marinoituneita lankoja eteenpäin. Monet Vaaka-tilkkuihin aikoinaan hankitut kerät on olleet koskemattomina eiliseen asti. Tarkistin tässä samalla, että Vaaka-peitot on olleet tauolla jo vaikka kuinka kauan, mutta käytän nyt tota sanaa työn nimenä, kun kuvaa monelle hyvin asiaa. Varmasti löydän väylän laittaa valmis peitto eteenpäin, oli tekonimi mikä vaan. (ellei se jää kuitenkin omiin nurkkiin) 

Muistiin myös, että vessan ovelle pitää tehdä joku kaveri, joka pitää sitä rakosellaan kissalle, nykyinen purkki ei ole hyvä. Tämä tuli yöllä mieleen, mutta näköjään jäi tästä kuitenkin pois. 


Laitan tässä itselleni samalla to do -listaa niin, että lihavoiduissa töissä neulontaosuus on kesken, kursivoidut pitää päätellä ja kun vihdoin teksti muuttuu normaaliksi, on tehtävä suoritettu. 


EDIT 17.7.2012: Pari viikkoa aikaa jäljellä ja 14 projektin neulominen kesken. Juhlia pukkaa vähän joka puolelta ja vähän arkeakin, oon aina välillä tallihommissa, ettei mene pelkäksi lomailuksi. Vielä silti aika positiivinen olo, että kaikki valmistuisi. 
Kelitkin onneksi suosii, eikä ole niin kuuma että lanka liiskaantuu hikisiin käsiin kiinni. :) 


EDIT 1.8.2012; Elokuu tuli ja työt on kesken. :( Oon tehny niin paljon kaikkea muuta mukavaa, että neuleet vain jäi. Esim. eilen lyhyeksi tarkoitettu tallireissu kesti 11 tuntia, kun kävin ensin mustikassa tallin tytön kanssa ja sitten otettiin äitinsäkin mukaan sieneen. Ja siellä oltiin kauan! Se on just parasta, että voi touhuta kaikkea tollasta hyödyllistäkin ilman että pitää miettiä, mihin pitää ehtiä. Itseasiassa ajattelin kyllä eilen mennä iltarasteille naapuriseuraan, mutta kun kerran metsässä liikuttiin niin totesin että se käy ihan yhtä hyvin. Eipä tullut kiire mihinkään vaan sai ihan rauhassa touhuta.

Mutta ihan hyvä silti aiempiin verrattuna tää tempaus mulla oli: 23 aloitusta ja 10 loppuun neulottua työtä. Ehkä ens kauel onnistuu. ;)

1.
Virkattu kori, ruosteenpunainen: aloitettu 
2. Siskolle pipo, Novita Kide, valkoinen: aloitettu, neulottu loppuun 
3. Siskolle pipo, Novita Kide, valkoinen II: aloitettu, neulottu loppuun
4. Siskolle pipo, Novita Kide, musta: aloitettu, neulottu loppuun

5. My so called scarf, harmaa Fiesta: aloitettu 23.6., neulottu loppuun 16.7.
6. My so called scarf, marjapuuronpunainen Rustica: aloitettu 23.6., neulottu loppuun 10.7.

7. Rainbow-sukat, Austermann Step: aloitettu 23.6.
8. Minikori: aloitettu, virkattu loppuun
9.
Tuolinjaloille tassut, tuoli 1 (ideasta kiitos Milliinille): aloitettu, virkattu loppuun 17.7.
10. Tuolinjaloille tassut, tuoli 2: aloitettu, virkattu loppuun
11. Tuolinjaloille tassut, tuoli 3: aloitettu
12. Tuolinjaloille tassut, tuoli 4: aloitettu 
13. Vaaka-tilkku 1: aloitettu 22.6.
14. Vaaka-tilkku 2: aloitettu 22.6.
15. Vaaka-tilkku 3: aloitettu 22.6.
16. Vaaka-tilkku 4: aloitettu 22.6.
17. Vaaka-tilkku 5: aloitettu 22.6.
18. Vaaka-tilkku 6: aloitettu 22.6.
19. Vaaka-tilkku 7: aloitettu 22.6.
20. Vaaka-tilkku 8: aloitettu 22.6.
21. Perussukat Regia Tweed Trendistä: aloitettu 23.6.
22. Easy Ripple Afghan kissalle nukkuma-alustaksi (niinkuin se nukkuisi siinä mikä sille on vartavasten tehty!): aloitettu 23.6., virkattu loppuun 26.6.
23. Utopia-pipo, lila ja valkoinen Lanett: aloitettu, neulottu loppuun (molemmat 23.6.)Pienet varustehankinnat piti tehdä suosikkilankakaupassa.  


KYH1: Virkattu kori. 


KYH2: Pipo nro 1. 


KYH5 ja KYH6 


KYH7 


KYH8, minikori ja isosiskonsa KYH1 


KYH9-12, 13-20


1 Comments:

At 9:52 AM, Blogger Saara said...

Sä jaksat aina kesäyönhullutuksiin lähteä mukaan :) Mä en ole ikinä siinä ollut, tietysti kans sen takia, että en niin paljon neulo/virkkaa. Toi onkin kyllä hyvä juttu, että jatkaa edellisen vuoden urakkaa seuraavana vuonna! Meillä on kaaos(patteriremontin ja pöytäjärjestelyiden takia) askarteluhuoneessa, mikä vaikeuttaa tarvikkeiden lähelle pääsemistä. Leppoisaa lomaa!

 

Post a Comment

<< Home