Friday, October 11, 2013

Kuulumisia syksyllä 2013

Sibylla oli tehnyt melkein samanlaisen huivin kuin mä. Ei siinä mitään ihmeellistä muuten ole, mutta mä tein sen samanlaisen huivin sellasesta langasta, minkä voitin Sibyllan arpajaisista. 
Mutta onneksi sen kuvan näkeminen sai mut heräämään siihen, että mullakin on neuleblogi! :) 

Jotain pientä neuleinnostusta alkaa nimittäin pikkuhiljaa pukata, ostin kesällä Huivi-Puffaa, niin se huutelee nyt puikoille päästyään aika kovasti. Kävin myös vissiin kerran neuletapaamisessa ja silloinkin matkaseurana oli migreenikohtaus, eli ei mennyt ihan kamalan hyvin se reissu...

Hevosrintamalla jouduin tekemään harrastuskaverin vaihdon, kun edellinen jouduttiin nukuttamaan ikiuneen keväällä. Mutta harjoituskisoihin ollaan uuden kanssa menossa taas ylihuomenna. Edelleen paljon aikaa menee tallilla, mutta kädet haluaa tehdä myös neuletöitä. Oon mä kaikkia pieniä tilkkuja neulonut ja virkannut tässä, mutta ei ole oikein ollut ideaa tehdä mitään isompia töitä, kun mulla on niin paljon neuleita enkä ihan kaikille edes neuleita lahjaksi antaisi, jonkunlainen arvostus niitä kohtaan pitää olla olemassa jo valmiiksi... Tilkut pitäisi koota tuolta laatikoista esille ja katsoa, syntyiskö niistä jo jotain.

Työkuvioissa ei mitään uutta, samoja hommia jatketaan, kokemusta on kertynyt päivä päivältä enemmän ja kivaa on ollakseen työtä!


2 Comments:

At 2:03 PM, Anonymous sibylla said...

Enpä olisi muistanut voittolankaasi, palautu mieleeni, kun vinkkasit! Kaunista syksyä!

 
At 3:35 PM, Blogger katjaii said...

Kiitos samoin!
Ja just kun manasin sitä lahjaksi antamista, niin tuli kummilapselta toiveviesti, että tekisinkö lapaset. Tietysti mä teen, jos ne tulee käyttöön ja tarpeeseen!

 

Post a Comment

<< Home