Monday, February 11, 2013

Suunnitelmat muuttuu

Höpsis hei, mun piti osallistua huomenna piitkästä aikaa neuletapaamiseen, mutta väliin jää... Olin koko viikonlopun kuumeessa kotona ja heppa sai "liian" pitkän rokotusvapaan. Ja muutenkin oon vasta huomenna starttaamassa lääkärin kautta töihin niin en uskalla ihan normaalia päivää rakentaa. Eli kaikki mulle tänään -päivää... Niitä on loppuviikolle tiedossa ihan riittävästi. 

Jännittää vähän mitä lääkäri mun yskästä sanoo vai pitääkö jättää hautumaan. Jos pitää niin voi mennä taas pitkään parantua... Toivottavasti pääsen nopeemmin kun viime talvena tästä eroon!

Saturday, February 02, 2013

2.2.2013

(pakko mainita, että tulipa mielikuvituksekas otsikko...) 
 
Taas tuli uusi vuosi. Tänään heräilin taas tosi aikaisin, vaikka olisi saanut nukkua pitkään. No, tutkailin vähän aikaa Google-readerin tilauslistaani ja siivosin sitä vähän. Hirveesti on blogeja, jotka on vaan hiipunu ja piti niitä raksia pois listasta... Onhan tietysti täälläkin ollut hiljaista, mutta aina välillä joku elonmerkki ilmestyy. 

Neuleita en ole osannu rauhottua tekemään. Joulun päättelyurakan jälkeen en varmaan ole neulonut silmukkaakaan. Mutta välillä voi olla sellaisiakin kausia. Kyllä se neuleinto sieltä takavasemmalta taas putkahtaa kun putkahtaa. 

Hevosteluun oon hurahtanu aika lahjakkaasti, melkein kaikki vapaa-aika menee jotenkin niiten parissa, vaikka esim. hiihtämäänkin pitäisi malttaa mennä, kun oon ilmottautunut Finlandiaan taas. 

Uudenkin harrastuksen aloitin varmuuden vuoksi ja nykyisin laulan kuorossa. Se on hauskaa!