Monday, May 12, 2008

Faabio

Hyvin kävi, kiitos kommenteista!

Sillä on jo nimi. Se on Faabio, kahdella aa:lla. :) <3
Polvikin paranee aika hyvin. Eiköhän sillä taas kohta juoksennella ihan hyvin pitkin puskia.
Oikeastaan mulla ei ollut mitään muuta asiaa, kunhan tulin huutelemaan kun oon ihastunut uuteen ystävääni... Oon mä neulonu, hihatinta/boleroa, joka piti olla valmis jo talvella. Mut jos sitä kehtais pitää kevätjuhlassa ja muissa kesän riennoissa. Täytyy sit kattoa vielä tuntuuko se liian talviselta kun valmistuu. Sitten täytynee keksiä jotain kesäsempää.
Nyt lenkille, käykää tekin niin jaksatte neuloa paremmin!

Labels: ,

Friday, May 02, 2008

Terveisiä

Enpä oo pitkään aikaan kirjotellut mitään... Kerran jo sain kirjauduttua, mutta sitten tuli muuta. Kirjautuminenkin on ollu projekti, kun mä unohdan jatkuvasti tän tunnukset. Äsken uudistin salasanan taas, että pääsin tänne. :)
Oon ottanu muutaman kuvan tekeleistä, silti vieläkään kaikkia ei oo dokumentoitu.

Tässä maistiaisia:
Isoädinneliöitä hyshys-projektiin. Kaikkia ei ole tossa päätelty, kun mä en ole mikään päättelyhengetär...

Sukkaset tuttujen vauvalle. 7 veljestä -lankaa, puikot 3,5, kirje painoi 43 grammaa, joten kulutus jotain sitä luokkaa.

Eilen olin kisoissa ja kävi sillai ikävästi, että kun olin juossu 5 minuuttia, polvesta muljahti lumpio sijoiltaan ja makailin hetken ottamassa lukua. Ei sitten tullut tulosta kun käännyin samantien takaisin. Jotain hyvää jos hakee, niin toi on tuttu vaiva ja kipu ja turvotus menee kyllä kohtuullisessa ajassa ohi. Onneks se ei haitannu ratsastamista eilen ollenkaan, kunhan vaan sai ittensä hinattua hepan selkään.

Tänään piti mennä autokauppaan katsastamaan paria netistä zoomailemaani lähemmin, mutta kävi sitten niin, että oma auto veti taas lämmöt tappiin heti pari kilsaa koululta lähdön jälkeen. Soitto tutulle korjaajalle, joka nyt antoi ohjeeks: "Älä aja yhtään enempää kun lähimmän korjaamon pihaan." Ei sitten. Onneks sain kyydin kaupunkiin ja sovin koeajon huomiselle aamulle. Taas tarvitaan kyytiä. Ei vaan viittiny hirveellä kiireellä perjantai-iltapäivänä ottaa sitä, kun pitää käydä se esittelemässä tuolle edellisessä lauseessa esitellylle miehelle ja se vie jonkun verran aikaa.

Nyt koitan potea tän pienen päänsäryn pois MM-kisastudion merkeissä... Viikonloppuja!

Labels: , , ,