Friday, April 04, 2008

Kestoflunssa

Pakko tulla tänne valittelemaan, kun tää tauti on niin rankka... Tänään vikalla tunnilla tuli sellanen vilunväristys, että tuntu kun lämpö nousis. Ja nyt mittari näyttikin jo 37. Siis lepoa lisää, jäi perinteinen perjantailenkkikin väliin.

Kunhan pääsisin kunnolla kuntoon, niin kuvattavia juttuja olis vaikka kuinka ja kohta varmaan tulee lisää. Mut haluisin mennä tohon takametsään kuvailemaan vielä kun siellä on tosi isot puut ja makeen näköstä siks. Naapurin pariskunta oli joskus kokeillu, ylttääkö niiten kädet yhdessä yhen isoimman kuusen ympäri, mutta ei ne saaneet otettua käsistä kiinni. Ens viikolla siinä alkaa hakkuut. Mä en sitä ihan kauheesti osaa harmitella, koska mun mielestä hakkuulla tuoksuu tosi hyvälle ja joskus hakkuu voi olla karuudessaan jopa kaunis. Turvallisuuskin on aika mukava lisä, jos ne isoimmat on jo lahoja sisältä, niin hyvä että otetaan pois. Mutta se huono puoli tossa on, että sen pienen metsäkaistaleen takana kulkee valtatie. Eli varmaan ääniä tulee paljon lisää tähän pihaan.

Nyt vaikka neulomaan! Heips taas!

Labels:

Tuesday, April 01, 2008

Sairas lomalla

Olen sairas ja siksi siis lomalla. Itse asiassa olin jo viikonloppuLOMALLA kipeä. Makasin perjantai-illasta tähän aamuun sängyssä. Hyvin meni. Nyt oon jo päässy koneelle asti. (kävin mä tässä eilenkin jo vähän) :) Töihin ei ollu mitään jakoa yrittää tänäänkään, joten täällä neljättä päivää kämpässä jumissa. Jännä juttu sinänsä, että vaikka tuntu sillon pe-la-yönä kun sai mahansa oksennettua tyhjäks, että olo helpottaa, niin silti oon ollu ihan naatti kaikki päivät. Hyvä kun keittiöön jaksaa mennä mehua hakemaan. Mutta kai se vaan joskus on vaan oltava. Varmaankin, jos osais muuten ottaa vähän rennommin, nää taudit ei olis näin rankkoja sit kun iskevät. Syksylläkin olin ihan sängyssä monta päivää. Sillon kun en osannu jatkuvasti stressata niin paljon, kipeenä oloon meni yleensä päivä tai maksimissaan kaks.
Ja siis mä oon ollu NIIN kipee, etten oo edes saanu neulottua mitään. Jotenkin vaan noiten kirjoneuleisten jälkeen on pieni plääh menossa. Toisaalta kaikki tän päivän energia tarvittais pariin kokeeseen, jotka on huomenna... Luulisin, että huomenna vois jo lähteä töihin, vaikka tätä räkää nyt hirveet määrät päässä onkin. Katotaan sit jos ääni alkaa hajoilla, niin otetaan uus lepo. Huomenna ei kuitenkaan hirvee päivä pitäis olla.
Jaahas, pyykkikone on valmis, koitan lähteä hiippailemaan pyykkejä narulle. Hyvää aprillipäivää! Älkää menkö ihan kaikkeen! :) (harmittaa ihan oikeesti, etten voi olla töissä, vois olla mehevä päivä...)

Labels: