Saturday, October 21, 2006

Kaaduin kurkkupolulla viime yönä

Vähän niinkun Iona, piti saada lohtulankoja "Kurkkupolulta" kun oli yksin kaupungissa viettämässä perjantai-iltaa. Ei niitä paljoa tule, mutta tuleepa samassa paketissa kesästä asti "metsästetyt" kolmosen Addit. :) Paketti saattaa piristää tossa ens viikolla kun kolme tenttiä on takanapäin. Tuloksen eteen alan tekemään töitä nyt. (parempi myöhään kuin ei milloinkaan...)
Ainiin, kävi torstaina myös niin, että poikkesin Anttilassa ja mukaan kiipesi kaks kerää sinistä Fiestaa. Katotaan, millon noille vanhoillekin langoille tapahtuu jotain. Odottelen inspiraatiota.
Tilkkuja sentään pukkaa vieläkin, millonkahan sekin into loppuu. Saattaa kohta olla asunto täynnä 20*20cm tilkkuja...

Monday, October 16, 2006

2 min - väkivaltainen käytös

Alice saa mennä jäähylle. Mä en kestä sitä enää. Käsiala tuntuu olevan ihan jotain muuta kun minua, joten olkoon nyt marinoitumassa toisen vuoden, katotaan jos joskus jaksaisin valmistaa sen. Sitä ennen askartelen tilkkuja ja kaikkea muuta mukavaa, ilkeämielinen Alice saa olla rauhassa.
Tenttejäkin on tulossa niin monta että melkein jo stressaa... ;) parempi varmaan siirtyä unten maille, että voi huomenna lueskella niihin.
Tämmöinen pikainen tarinatuokio vaan tähän.

Sunday, October 08, 2006

Kauan se kesti...

...mutta nyt arvon Tilkkupeitto, myös Terapiapeittona tunnettu, pääsi näyttäytymään tänne.

Uuteen peittoon on vasta yksi tilkku tehtynä kun eilen kävin MAOLin syyspäivillä Tampereella, niin matkaan piti saada joku riittävän aivoton neulomus. Toinen on kesken ja siinä kokeilen ekaa kertaa josko osaisin tehdä dominotilkun.